Състезатели

РОСЕН КОВАЧЕВ
Безапелационно най-добрият състезател по спускане в България за последните 6-7 години. Някой от успехите му са: Национален Шампион 2007-2013 и Колоездач на годината 2007-2009. Първи места на големи състезания в съседните държави и победи на почти всички състезания в България.
Официален сайт на Росен Ковачев.

ИЛИНДА ЕВТИМОВА
Тя е най-добрата ни спускачка за всички времена. Кариерата и започва в далечната 2004 когато още на първото състезание в своята кариера печели безапелационно първо място оставяйки конкурентките назад в класирането. Оттогава тя винаги е на челните места като дори успява да победи някои чужденки дошли да се състезават в България и близките страни.
Национален шампион 2004-2009 и 2011-2012. (2010 – отсъствие поради травма)
Участие в над 40 състезания и призови места.

ТЕОДОР ТОДОРОВ
Той е най-добрият ни спускач при твърдите рамки. Започва да кара твърдо колело през 2005, а през 2006, на второто си състезание в своята кариера, печели второ място. Веднага след това минава при меките рамки и постепенно се приближава до челните места там. През последните 2 години отново кара твърдак, където буквално няма конкуренция.

НИКОЛАЙ СТОЯНОВ
Ники се състезава от 2008 година. До 2010 година е един от най-добрите юноши на България. Има първи и призови места извън страната. В България е шампион на Mini DH в Пловдив през 2010. Винаги е бил на челните места в страната. В момента е в топ 10 в категория мъже.

ВЛАДИМИР ЧАКЪРСКИ – ВОВА
Вовата e един от хората с най-голям принос за развитието и популяризирането на спорта при подрастващите.

ИВАН ГИРГИНОВ
Ванката се състезава от 2009 година, като първото му състезание е едва на 14 години. В момента кара в категория юноши и е един от най-добрите младежи на българската сцена. Има редица медали и призови места, както в България, така и в чужбина.

ПОЛИНА ПЕТРОВА
Поли е нашата състезателка при девойките. Тя кара от само 2 години, но състезателна й кариера тепърва почва да се развива.

ЕМИЛИЯН СОКОЛОВ

ЛЪЧЕЗАР САВОВ